Kultura

Glasajte za jug Srbije na takmičenju „Srbija u ritmu Evrope“

Glasanje za najveće dečje muzičko takmičenje u našoj zemlji “Srbija u ritmu Evrope” je otvoreno. Boje Leskovca ove godine brane Ana Stojilković, Katarina Pejčić i Isidora Mitić. Ove tri mlade umetnice predstavljaju Republiku Severnu Makedoniju pesmom Tamare Todevske “Proud”.

Za predstavnike Leskovca možete glasati sve do zatvaranja glasanja u televizijskom prenosu tako što ćete na broj 1557 poslati poruku sa sadržajem: PESMA 01. Sa jednog broja možete poslati neograničeni broj poruka. Cena SMS poruke sa PDV-om je:VIP – 81,48 dinara, Telekom, Telenor i Globaltel – 81,60.

Za predstanike Bojnika možete glasati od ponedeljaka 06.07.2020. tako što to ćete na broj  1557 poslati poruku sa sadržajem: PESMA 20.

Četvoročlana ekipa koju čine Danica Bejatović, kao pevački predstavnik i plesna grupa Anđela Miljković, Aleksandar Zekirović i Andreja Asanović, će se 6. septembra predstaviti na ovom Međunarodnom takmičenju.

Glasajte za BOJNIK

Pesma(razmak) 20 na broj 1557

Sa jednog broja možete poslati neograničeni broj poruka.

Svoje predstavnike na ovogodišnjem takmičenju ima i Opština Medveđa. Ova lokalna samouprava će predstavljati Bugarsku sa poesmom „If love was a crime“, koju će izvesti Katarina Petrović, a koreografijom ispratiti Tijana Mitić, Maja Denić, Stefan Petrović i Milan Ilić. Za predstavnike Medveđe možete glasati  tako što ćete, takođe, na broj 1557 poslati poruku sa sadržajem: PESMA 21.

Takmičenje je zakazano za početak septembra, kada će se u Vranju, održati ovogodišnje nadmetanje “Srbija u ritmu Evrope”.

Categories: Kultura

Leave a Reply