Sport

Legendarni košarkaš Dino Radja stao u Đokovićevu zaštitu

Najbolji teniser sveta našao se na udaru mnogobrojnih kritika kada je Dimitrov objavio da je pozitivan na koronavirus, a kasnije se utvrdilo da su virusom zaraženi i Novak Đoković i njegova supruga, kao i teniseri Borna Ćorić i Viktor Troicki, nakon čeka je i otkazan Adrija tur.

„Neverovatna je količina sr… po Novaku ovih dana. Takmičenje ko će ga više po…ati. Čovek je napravio sve da pomogne nama Hrvatima da se promovišemo i da pokušamo spasiti bar deo sezone. I naravno, budi dobar, pojedi g…. Je li bilo grešaka, naravno da jeste, ali u prvom redu Dimitrov i organizacija, pa tek onda ostali učesnici“, napisao je Rađa na Fejsbuk profilu.

Dodao je da bi, poređenja radi, trebalo pogledati kafiće, noćne klubove vikendom, utakmice, šetališta, javni prevoz itd.

„Sve puno ljudi i niko ne nosi ni masku niti se drži distanca. Ali naravno da nije baza s…. po Anti i Mati. Zato po Novaku udri iz svih oružja. A čovek je reskirao svoje zdravlje da nama nešto napravi.

O časnim sestrama iz Đakova tek pokoja stidljiva rečenica, a situacija zasad duplo gora da ne tražim dalje. Ovo što se dogodilo pametni će shvatiti kao upozorenje da je virus među nama i da ga treba ozbiljno shvatiti jer smo se svi zajedno previše opustili.

Usput se vidi da smo bez obzira na status i imetak svi isto podložni virusima i da se moramo bolje držati preporuka. Zdravi i veseli bili“, poručio je Rađa.

Categories: Sport

Leave a Reply