Društvo

LESKOVAC: Mladi SNS-a pozvali mlade da izadju na izbore 21 juna

Podrška mladima u obrazovanju kroz podsticanje njihove inicijative, kao i mogućnost stalnog stručnog usavršavanja je imperativ politike SNS-a, kazala je na današnjoj pres konferenciji Marija Jovanović, potpredsedica GrO SNS-a.

Ona je naglasila da u timu predsednika Gradskog odbora SNS-a i gradonačelnika Leskovca Gorana Cvetanovića ima dosta mladih ljudi kojima je data šansa, ali i mogućnost da sugestijama i predlozima doprinesu unapređenja kvaliteta života i rada. Samo na ovaj način je došlo do razvoja poljoprivrede, porasta zapošljavanja, unapređenje kulture i obrazovanja.

Na ovoj pres konferenciji pozvani su mladi da 21. juna izađu na izbore i kako je rečeno obezbede bolju i lepšu budućnost za sebe i svoje porodice, tako što će poverenje dati kandidatima SNS-a.

Podršku listi Aleksandar Vučić – Za našu decu  dali su koalicioni partneri Srpska narodna partija, Pokret socijalista, Aktivna Srbija i Socijaldemokratska partija Srbije, ove stranke kao koalicioni partneri SNS-a pozvale su građane dana predstojećim izborima na glasačkom listiću zaokruže broj 1.

Categories: Društvo

Leave a Reply