Društvo

LESKOVAC: Socijalistička partija Srbije održala konvenciju

Leskovac je grad gde je SPS dobijao najveću podršku na svim izborima, kazao je predsednik ove političke stranke Ivica Dačić. On je naglasio da u Leskovac nije došao u kampanju jer su rezultati koje je ostvarivao godinama dovoljan razlog za podršku naroda.

U šaljivom tonu Dačić je istakao da je negativan na koronu, a pozitivan za sve u životu što je poželeo i građanima.Dačić je podvukao da se SPS ne stidi svog levičarskog kursa počev od Svetozara Markovića, preko Tita do Slobodana Miloševića. SPS je partiotska stranka koja ne može i neće da trguje nacionalnim i socijalnim interesima.

Socijalističke vrednosti kao što su besplatno školovanje, lečenje i pravo na rad su osnovni principi SPS-a i za njihovo ostvarenje će se uvek zalagati ova politička partija, kazao je Dačić.Bez obzira što se na lokalnim izborima idemo odvojeno, koalicija sa Jedinstvenom Srbijom  je najdugovečnija koalicija na političkoj sceni Srbije, kazao je Dačić.

Na lokalu socijalisti su pokazali da su pouzdan partner, rečeno je ovom prilikom. Na parlamentarnim izborima socijalisti izlaze sa Jedinstvenom Srbijom, a na lokalnim samostalno. Današnja konvencija je održana u kompleksu Šop Đokićeve kuće uz pristustvo članova i simpatizera SPS-a i Jedinstvene Srbije, ali i velikog broja građana

Categories: Društvo

Leave a Reply