Društvo

’’KRCKO NE GLADJOSUJE!’’ Ivan Krstić –Krcko promenio odluku o štrajku gladju: Upravo me pozvao Lutovac da pričamo, odustajem od štrajka

Član Glavnog odbora Demokratske stranke Ivan Krstić, samo nekoliko sati nakon što je najavio da će danas početi štrajk glađu, objavio je da odustaje od najavljenog štrajka.

Krstić je na svom Tviter nalogu napisao da je dobio poziv predsednika DS Zorana Lutovca da se danas u 12 časova sastanu u centrali stranke i razgovaraju.

Dragi prijatelji,upravo sam dobio poziv predsednika Demokratske stranke gospodina @ZoranLutovac da se danas u 12 časova sretnemo u centrali i razgovaramo. Pošto je takva situacija doneo sam odluku da odustanem od najavljenog štrajka gladju. Hvala svima na podršci i kritici.

— Ivan Krstić (@krckoLE) 01. јун 2020.

Prethodno je Krstić objavio je na Tviteru da danas u 13 sati počinje štrajk glađu, u centrali stranke, ali nije naveo razloge za taj čin.

Krstić je naveo da se obratio pismom predsedniku DS i predsedniku IO DS, ali da odgovore nije dobio.

Nije naveo o čemu je pisao funkcionerima DS.

„Moj cilj nisu funkcije, poslaničko mesto ili bilo koje drugo. Moj cilj je jaka i složna DS. Stranka koja će biti nosilac promena. Ne interesuju me klanovi i podele“, napisao je Krstić, dodajući „Idem do pobede. Jer, stranka je iznad nas“. Mnogi Leskovcani koji poznaju Krstica su ovu odluku prokomentarisali na svoj (leskovacki) nacin: ’’Krcko ne gladjosuje’’. Izvor-foto: Agencije i portali

Categories: Društvo

Leave a Reply