Ekonomija

KORIDOR 10: Završeno testiranje tunela „Manojle“ i „Predejane“

 Koridori Srbije obaveštavaju javnost da su proteklih 6 meseci od puštanja u saobraćaj deonice kroz Grdeličku klisuru, izvršili redovan servis i testiranje svih oprema u tunelima „Predejane“ i „Manojle“, i da su svi bezbednosno-sigurnosni sistemi u potpunosti pouzdani i rade bez ikakavih nedostataka, navodi se u saopštenju za javnost ovog preduzeća.

Koridori Srbije su od 7. do 9. decembra naizmenično zatvarali po jednu cev tunela „Predejane“, a od 14. do 16. decembra i na tunelu „Manojle“, kako bi izvršili sve provere, testiranja i servise, koji su predviđeni ugovorom sa izvođačem radova.

Iz Koridora Srbije se zahvaljuju svim putnicima koji su imali razumevanje za izvršenje ugovornih i zakonskih obaveza i dodaju da se nadaju da će imati strpljenja i u maju naredne godine, kada bude vršen redovan godišnji servis u pomenutim tunelima.

Deonica kroz Grdeličku klisuru u dužini od 26,3kilometra puštena je u saobraćaj 18. maja ove godine, čime je kopletan južni krak Koridora 10 u potpunosti završen, podseća se u saopštenju za javnost Koridora Srbije.

Categories: Ekonomija

Leave a Reply