Društvo

KONKURSI: 28. Jun traži stažiste za Misiju Ujedinjenih nacija u Njujorku, Ženevi i Beču

Prošle nedelje 28. Jun je postao prva humanitarna organizacija sa Zapadnog Balkana koja je pristupila Asocijaciji Ujedinjenih nacija – odboru za svetske komunikacije. Članstvo pokazuje odanost 28. Juna širenju ideja i svesti o ulozi i uticaju Ujedinjenih nacija u rešavanju svetskih problema. 

Članstvo znači da će 28. Jun imati dodatnih 6 propusnica svake godine za pristup UN-u u Njujorku. Sa 28. Junom i konsultativnim statusom u UN-u od 2018. godine, sada će 27 ljudi moći da pristupi sedištima UN-a u svetu. Planiramo da iskoristimo naš dodatni uticaj kako bi pojačali naše krilo – 28. Jun Global. Zbog toga što funkcionišemo u delovima regiona gde srpska populacija nailazi na kršenje osnovnih ljudskih prava – strategije zagovaranja, informisanja i uticanja na odluke kao one u UN-u su od izuzetne važnosti. 

Imamo nekoliko pozicija u Njujorku, Ženevi i Beču – ako gradite kariejru u internacionalnim odnosima i humanitarnom radu, molimo vas da pošaljete vaš CV i kratko pismo zašto bi voleli da se priključite na global@28jun.org. Takođe, pridružite se našoj Linkedin grupi kako bi pratili nove prilike u 28. Junu – https://www.linkedin.com/company/28-jun

Categories: Društvo

Оставите одговор