Nekategorizovano

VRANJE: Napadnuti taksisti

U noći između utorka i srede u Vranju su pretučena dvojica taksista jedan je taksista teže povređen nakon incidenta. Na meti napadača bili su i zaposleni u taksi – dispičerskom centru gde je prvi napadnuti taksista pokušao da pobegne od napadača koje je vozio. Vranjska policija je saopštila da su uhapšeni V. A. (24 ) i T. Ć. (36 ) iz Vranja, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela teška telesna povreda i nasilničko ponašanje.
U policiji sumnjaju da je, u noći između 25. i 26. februara ove godine, u Vranju, V. A. nakon vožnje, fizički napao četrdesetsedmogodišnjeg taksistu, koji je zaustavio vozilo ispred jednog taksi dispečarskog centra. Taksista je, kako se sumnja, pobegao u centar, ali osumnjičeni, koji su bili zajedno u vozilu, krenuli su za njim i V. A. ga je ponovo napao, udarivši ga više puta u glavu. Takođe, oni se terete da su gurali i uznemiravali dvoje zaposlenih u centru, tridesetdevetogodišnju ženu i tridesetjednogodišnjeg muškarca. 
Sumnja se da su oni, potom, ispred centra sreli četrdeesetdevetogodišnjeg taksistu, koga je V. A. najpre verbalno napao i gurao, a potom su obojica osumnjičenih krenuli za njim, jureći ga. Prilikom bežanja i preskakanja ograde taksista je zadobio teške telesne povrede. 
Osumnjičenima je, po nalogu zamenika osnovnog javnog tužioca u Vranju, određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti privedeni tužilaštvu.

Categories: Nekategorizovano

Leave a Reply