Ekonomija

MEDVEDJA: Promocija turizma u Sijarinskoj banji i Medvedji

U Sijarinskoj banji pod pokroviteljstvom Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija i opštine Medveđa, Turistička organizacija opštine Medveđa i Specijalna bolnica za rehabilitaciju „Gejzer“ Sijarinska Banja uspešno je privela kraju organizaciju 21. po redu „Gejzerskih noći“. Ujedno ovo je najbolji nacin jos jedna uspesna promocija turistickih potencijala opstine I ovog bisera banjskog turizma na jugu Srbije. Valja, medjutim, reci da je ova manifestacija predstavljala centralni turistički događaj za opštinu Medveđa, a trajala je od 28. do 02. avgusta.

Predsednik opštine Medveđa, dr Nebojša Arsić je povodom veoma dobre organizacije rekao da je veoma zadovoljan organizacijom i posetom koja je iz dana u dan rasla. To je podstrek za jos veca pregnuca i promociju turistickih potencijala kojeg posedujemo.

-Prvo veče manifestacije otvorio je naš poznati folk pevač Andrija Era Ojdanić, koji je mnogobrojnu publiku digao na noge, a isto veče su prodefilovale i devojke na modnoj reviji. Svoj opus pesama je na drugoj večeri predstavio istaknuti umetnik, takođe stari bard narodne muzike Bora Drljača. Uprkos godinama koje obojica imaju, uspeli su da svojom energijom prenesu pozitivnu energiju publici. Treće veče posetioce su zabavljali „Light motiv band“, a u pauzi njihovog nastupa nastupala je plesna grupa „Step by step“ takođe iz Leskovca, koja je pristutne oduševila sa nekoliko fenomenalinih koreografija, a najvece iznenadjenje i vece za pamcenje napravila je jedna od najpopularnijih grupa na ovim prostorima grupa “Amadeus“rekao je, izmedju ostalog, dr Arsić.

 

Categories: Ekonomija

Leave a Reply