Ekonomija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić na štandu Simpa u Mostaru

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je izložbeni prostor kompanije SIMPO ad Vranje na Međunarodnom sajmu privrede u Mostaru. Inače, 21. Međunarodni sajam privrede u Mostaru otvoren je u utorak i Srbija na njemu učestvuje kao zemlja partner pod slogan “Budućnost nas spaja”.
Skoro 70 kompanija iz Srbije predstavilo se u okviru Nacionalnog paviljona na oko 900 kvadratnih metara izložbenog prostora.
Među njima je i kompanija SIMPO koja je ekskluzivno predstavila nekoliko novih modela iz svog bogatog proizvodnog programa.
Kupci u Bosni i Hercegovini odlično su upoznati sa asortimanom SIMPA kroz mrežu od 11 prodajnih objekata koji se nalaze u svim većim gradovima a učešće na sajmu donelo je i nove prilike za zaključenje poslova u oblasti prodaje i opremanja.
Nakon svečanog otvaranja Sajma privrede, predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je izložbeni prostor SIMPA u društvu predsednika Republike Srpske Milorada Dodika i člana Predsedništva BiH Dragana Čovića. Predsednika Vučića i goste na štandu je dočekao generalni direktor Slađan Disić sa saradnicima.
U kratkom razgovoru razmenili su utiske o sajmu i poslovnim aranžmanima SIMPA.
Gosti su poželeli i da isprobaju udobnost jedne od novih SIMPO garnitura i naprave kratak predah uz razgovor pre nastavka obilaska sajma.
Međunarodni sajam privrede u Mostaru trajaće do 14. aprila a istog dana SIMPO će otvoriti novi, drugi po redu prodajni objekat u Sarajevu na 600 kvadratnih metara izložbenog prostora.

 

Categories: Ekonomija

Оставите одговор