Politika

SNS Leskovac: Ponovljen rezultat sa predsedničkih izbora, zahvalnost građanima na poverenju

Na izborima za članove Saveta mesnih zajednica na teritoriji grada Leskovca održanim juče, 4.3.2018. godine koalicija Aleksandar Vučić – Zato što volimo Leskovac pobedila je u 138 od 139 mesnih zajednica – saopšteno je iz Srpske napredne stranke.

-Koalicija Aleksandar Vučić – Zato što volimo Leskovac će u 129 mesnih zajednica kompletno formirati savet, dok je u 9 mesnih zajednica osvojila većinu mandata. U jednoj mesnoj zajednici naša koalicija će učestvovati sa manje mandata – dodaje se u saopštenju predsednika Gradskog odbora SNS Gorana Cvetanovića.

-Na jučerašnjim izborima svoje pravo glasa iskoristilo je 46.987 birača odnosno 39,44%. Izbornu listu Aleksandar Vučić- Zato što volimo Leskovac podržalo je 43.662 birača odnosno 92,9% od ukupnog broja izašlih birača. Na predsedničkim izborima 2017. godine, sadašnji predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić osvojio je 47024 glasa. S obzirom na to da je izlaznost na jučerašnjim izborima 20% manja nego na predsedničkim, ističem da smo ovim izborima održali kontinuitet u odnosu na predsedničke, a faktički smo dobili i veći broj glasova, što dokazuje da smo radili efikasno i predano. Ovom prilikom se zahvaljujem svim sugrađanima koji su izašli na izbore i podržali koaliciju Aleksandar Vučić-Zato što volimo Leskovac – zaključuje se u saopštenju dr Gorana Cvetanovića, predsednika Gradskog odbora Srpske napredne stranke Leskovac.

 

Categories: Politika

Leave a Reply