Ekonomija

LESKOVAC: Nova autocisterna JKP “Komunalac“

Leskovačko JKP ‘’Komunalac’’ nabavilo je novu autocisternu za pranje uloca marke ‘’Iveko’’ vrednu 9,6 miliona dinara. Inače, deo ovih sredstava, u iznosu od 3,5 miliona dinara, izdvojen je iz gradskog budžeta, a ostatak je obezbedilo samo preduzeće.

Kako kaže gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović koji je danas sa saradnicima ima prilike da vidi kako funkcioniše autocisterna – Na ovaj način ispunjavamo obećanje – da ćemo svake godine kupovati bar jednu mašinu i obnavljati mehanizaciju i opremu  JKP Komunalac. Nadam se da je naša rešenost da uredimo grad očigledna podvukao je ovom prilikom doctor Cvetanović i dodao dad a do kraja godine treba da budu nabavljeni kuper kamion i pogrebno vozilo vrednosti 600.000 dinara.  Postupak nabavke sprovelo je Odeljenje za javne nabavke Gradske uprave Leskovac, a najpovoljniju ponudu dala je firma ‘’Auto MG Komerc’’ iz Niša. Direktor JKP ‘’Komunalac’’ Vladimir Sinadinović  je rekao da je ovim najnovijim nabavkama tehnička opremljenost JKP ‘’Komunalac’’ podignuta na znatno viši nivo nego pre četiri godine.

U prethodnom period u ovom preduzeću nabavljene su autocisterna Iveko vredna 9 miliona, dve najsavremenije autočistilice Dulevo – vrednosti 22 miliona i 16 miliona, mašina za obeležavanje horizontalne saobraćajne signalizacije 2,7 miliona, radne mašine grejder i bob ket, tam kipper kamioni druga mehanizacija.

Categories: Ekonomija

Оставите одговор