Hronika

LESKOVAC-BOJNIK: Policija pronašla heroin, marihuanu i oružje

Heroin paklice i m..Droga marihuan

Nastavljajući aktivnosti na suzbijanju trgovine narkoticima, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova su po ovlašćenju zamenika osnovnog javnog tužioca u Lebanu, lišili slobode i zadržali A.Đ. (31) iz okoline Bojnika, za kojim je bila raspisana potraga, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.
Policijski službenici su juče u Bojniku izvršili pretres kuće u kojoj je boravio osumnjičeni i tom prilikom su pronašli i oduzeli biljnu materiju nalik na marihuanu težine oko 10 grama, dva pištolja, olovku pištolj, lovački kratež, automatsku pušku „hekler“, startni revolver, optički nišan, zaštitnu masku i više desetina komada municije različitog kalibra.
Kako se navodi u policijskom saopštenju, A.Đ. će u zakonom predviđenom roku biti priveden zameniku osnovnog javnog tužioca u Lebanu.
Policija u Leskovcu je uhapsila B.D. (35) iz tog grada zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.
U još jednoj akciji policijski službenici su 16. marta u Ulici radničkoj u Leskovcu, prilikom pregleda osumnjičenog, pronašli i oduzeli dva pe-ve-ce paketića sa heroinom.
Veštačenjem je potvrđeno da se radi o heroinu težine oko 10,19 grama.
B.D. će u zakonom predviđenom roku biti priveden zameniku višeg javnog tužioca u Leskovcu.

Categories: Hronika

Leave a Reply