Politika

LSL već broji 1.647 članova

Liga soc.za Le

Liga socijalista za Leskovac, koje predvodi aktuelni predsednik Skupštine grada Živojin Stefanović, nakon osnivačke Skupštine za formiranje pokreta pridružilo se i Udruženje Borci juga Srbije, čiji su članovi 531 dan protestovali ispod šatora preko puta sedišta grada.
Verujemo u Ligu socijalista Leskovca i sa njom ćemo ostvariti ono za šta sun as mnogi godinama zamajavali. Jer, u vreme našeg protesta i gladovanja jedino nam je Živojin Stefanović izašao u susret i zato smo odlučili da uđemo u Ligu, poručio je na konferenciji za medije predsednik ovog udruženja Dejan Todorović.

Liga soc.za Le cl.k
Snežana Stanković, porpraol Incijativog odbora Lige je u obraćanju novinaima poručila da je formirano 77 mesnih odbora i da je učlanjeno 1647 Leskovana u ovaj pokret,i to pretežno maldih ljudi. Odgovarajući na brojna pitanja ‘’sedme sile’’ Živojin Stefanović je ponovio svoje motive napuštanja SPS-a i formiranja lige socijalista za Leskovac jer je na taj način želeo da objedini sve levičare koji su iz bilo kog razloga razočarani u dosadašnji rad stranaka i partija ove orijentacije..
-Još jednom želim da istaknem da sam ovo uradio, ne da budem predsednik, nego da Leskovac i njegovi gradjani ne budu više glasačka mašina za bilo koju partiju iz Beograda, da mladi ljudi uzmu svoju sudbinu u ruke. Ovo je buntovan odgovor vrhu moje bivše partije, zaključio je Stefanović.
Ovom prilikom je najavljena osnivačka skupština Lige socijalista za Leskovac za 14. mart.

Categories: Politika

Leave a Reply