Ekonomija

Grčko-Srpska Komora u Solunu i Leskovcu

Komora Grcko-Srpska

Bord direktora i vlasnika firmi u Solunu i Severnoj Grčkoj za novoformiranu Grčko-Srpsku privednu komoru sa sedištem u Solunu izabrali su za predsednika biznismena iz Soluna,g-dina Kostasa S.Georgiakosa, a za potpredsednika ove Komore mr Gorana Jovića, predsednika RPK Leskovac.
Grci su dali poverenje G. Joviću zbog njegovih kontakata i zalaganja u saradnji Grčke i Srbije.Predloženo je i otvaranje odeljenja komore u Leskovcu. Sastanku je prisustvovao i
dao pun doprinos u realizaciji ove ideje gen.konzul Republike Srbije u Solunu,g-din Siniša Pavić. 12.marta 2015.godine predlženo je i zvanično puštanje u rad Grčko-Srpske privredne komore u Solunu.
Predstavništvo Grčko-Srpske privredne komore se nalazi u ulici Tzimitski 54,P.O.54623 Center,Thessaloniki,Greece gde će na 100m² u ovom elitnom delu Soluna biti izloženi i proizvodi iz Srbije.
Otvaranju će prisustvovati i ministar privrede Grčke,načelnik Solunske regije i regije Severne Grčke,gradonačelnik Soluna,predsednik Upravnog odbora Solunske luke kao i privrednici Grčke.

Categories: Ekonomija

Leave a Reply