Ekonomija

LESKOVAC: Nova radna mesta i Sajam zapošljavanja

NSZ Leskovac

U velikom hiolu leskovačkog Kulturnog centra 13. novembra od 11 – 14 časova biće održan Sajam zapošljavanja – saopštavju u NSZ u Leskovcu.

 Ukupno se, prema najnovijim podacima, traži 120 radnika koji se vode na evidenciji NSC, a među njima najveće interesovanje poslodavaca je za agentima prodaje, drvoprerađivačima, ali i stručnjacima sa fakuletskim obrazovanjem.

Inače, ovo je 22. sajam zapošljavanja u organizaciji NSZ u Leskovcu.

Treba podsetiti da je Nacionalna služba za zapošljavanje objavila oglas za zapošljavanje državljana Srbije u Ujedinjenim Arapskim Emiratima na koji se mogu javiti sva lica sa evidencije ove službe. Oglas traje do 10. novembra, a od potrebne dokumentacije neophodno je priložiti radnu biografiju na srpskom i engleskom jeziku.
Oglas je raspisan za više različitih radnih pozicija za koje je neopohodno obavezno odlično poznavanje engelskog jezika, potom rada računaru, kao i 5 godina rada na sličnim radnim mestima. Na oglas mogu da se prijave diplomirani poljoprivredni inženjeri, hemičari ili biolozi, mašinski i elektro inženjeri, veterinari, ali i hemisjki laboranti ili laboranti biologije, mehaničari za poljoprivredne mašine i ostala lica sa diplomom srednje poljoprivredne škole. Jedno od osnovnih obeležja ovog oglasa, i njegova specifičnost, je promovisanje poljoprivredne struke.

Categories: Ekonomija

Leave a Reply