Ekonomija

“DRAMINI“ Modni hit iz Priboja

Dramini Milan masina

“Dramini“ iz Potpeći kod Priboja je po oceni stručnjaka i kupaca jedno od zapaženijih srpskih preduzeća. Nedavno su vrhunski proizvodi od kože ovog preduzeća, zahvaljujući praćenu svetskih modnih trendova iz oblasti kožne galanterije, osvojili značajna sajamska priznanja u Novom Sadu, sarajevu, Banjaluci, Budvi, Frankvutu, Parizu, Skoplju i Ljubljani.

Dramini pr.program

Porodično preduzeće ‘’Dramini’’ je osnovano 1992. godine pod nazivom “Šef” d.o.o.  i bavilo se proizvodnjom i trgovinom kožne galanterije, reklamnog materijala i sito i tampon štampom. 1995 godine smo počeli da radimo prouzvodnju kožne galanterije 2001 godine menjamo naziv u  ”Dramini’Djurović” kako je i danas . Takođe imamo registrovana preduzeća u BIH – u Palama, Republika Srpska od 1999. godine pod nazivom “Šef” d.o.o., kao i u Crnoj Gori pod nazivom “Dramini” d.o.o. od 2008. godine . Vlasnik i direktor preduzeća Milan Djurović u svakom trenutku napominje da je idejni tvorac ovog jedinstvenog porodičnog biznisa njegova majka Desa Djurović.

Dramini program

Brat i ja smo nastavili samo da realizujemo ono što je naša majka projektovala.

Inače, svih ovih godina radili su i rade sa dosta firmi kao u Srbiji, tako i zemljama u okruženju. Srbijašume,Energoprojekt,Duvanski kombinat Podgorica,Vlada Republike Srpske,Carina Republike Srpske,Energopterol,Jugopetrol,Beopetrol,Hotel Holidey Inn,Hotel Radon Plaza,Hotel Maestral,Ministarstva BIH,Narodna Banka Srbije,

Srpske šume…

Categories: Ekonomija

Leave a Reply