Ekonomija

Ivica Dačić otvorio fabriku elektro opreme u Vlasotincu

Dacic Elrad Vl.2

Srbija na novom početku!

-Otvaranje ovakvih privrednih objekata, koji zapošljavaju radnike i čija se proizvodnja  sto posto izvozi su bajbolja pozivnica novim investitorima da dodju u Srbije. Partner iz Nemačke je 2004. godine otvaranjem ovde pogona “Elrada“ pokazao da ovde postoji potencijal i da se na jug Srbije može ozbiljno računati.

Ovo je, izmedju ostalog, rekao Predsednik Vlade Srbije ivica Dačić, otvarajući novi pogon fabrike elektro opreme“Elrad“ u Vlasotincu koja je zaposlila 55 novih radnika. Kada bude zaokružen proces proizvodnje u ovaj objekat u čiju je izgradnju i opremanje uloženo milion evra zaposliti još sto novih radnika. Tako će u oba pogona biti upošljeno 500 radnika.

Dacic Elrad Vl.10

-Ovim dokazujemo da sa našim koalicionim partnerom SNS vodimo računa o svom narodu kao što činimo sa srbima na Kosovu i Metohiji gde ćemo izaći na izbore, rekao je Dačić i dodao da će problema biti, ali mi želimo da pokažemo da Srbija ima listu i da ona brine za budućnost svog naroda. Dobro je što je problem logoa na izbornom listiću rešen i mi svi moramo još jednom pokazati jedinstvo u rešavanju svih problema. On je napomenuo da će Aleksandar Vučić i on zajedno 8. septembra, kada se donose važne odluke, još jednom pokazati da su im Srbija i narod na prvom mestu.

Categories: Ekonomija

Leave a Reply