Ekonomija

EKONOMIJA: “Dramini“ za primer

Dramini Milan kvalitet..

Jedno od zapaženijih srpskih preduzeća  je, po oceni stručnjaka, ‘’ Dramini’’ iz Potpeći kod Priboja. Nedavno su vrhunski proizvodi od kože ovog preduzeća, zahvaljujući praćenu svetskih modnih trendova iz oblasti kožne galanterije, osvojili značajna sajamska priznanja u Novom Sadu, sarajevu, Banjaluci, Budvi, Frankvutu, Parizu, Skoplju i Ljubljani.

Preduzeće ‘’Dramini’’ je osnovano 1992. godine pod nazivom “Šef” d.o.o.  i bavilo se proizvodnjom i trgovinom kožne galanterije, reklamnog materijala i sito i tampon štampom. 1995 godine smo počeli da radimo prouzvodnju kožne galanterije 2001 godine menjamo naziv u  “Dramini’Djurović“ kako je i danas . Takođe imamo registrovana preduzeća u BIH – u Palama, Republika Srpska od 1999. godine pod nazivom “Šef” d.o.o., kao i u Crnoj Gori pod nazivom “Dramini” d.o.o. od 2008. godine . Vlasnik i direktor preduzeća Milan Djurović u svakom trenutku napominje da je idejni tvorac ovog jedinstvenog porodičnog biznisa njegova majka Desa Djurović.

Dramini pr.program

Brat i ja smo nastavili samo da realizujemo ono što je naša majka projektovala.

Inače, svih ovih godina radili su i rade sa dosta firmi kao u Srbiji, tako i zemljama u okruženju. Srbijašume,Energoprojekt,Duvanski kombinat Podgorica,Vlada Republike Srpske,Carina Republike Srpske,Energopterol,Jugopetrol,Beopetrol,Hotel Holidey Inn,Hotel Radon Plaza,Hotel Maestral,Ministarstva BIH,Narodna Banka Srbije,

Srpske šume…

Categories: Ekonomija

2 replies »

Leave a Reply