Politika

Odbornici traše zaštitu policije

Posti izborne strasti ključaju u Leskovcu!

Posle preksinoćne protestne šestnje pristalica SNS,NS, URSA, DSS i uzvikivanja parola uvredljive sadržine ulicama Leskovca, lider Reformističke stranke i budući odbornik u leskovačkoj skupštini Dejan Mitić podneo je danas krivičnu prijavu protiv nepozante osobe zbog uznemiravanja i ugrožavanja lične i sigurnosti svoje porodice.

To će isto učiniti i predsednica Gradskog odbora Narodne partije u Leskovcu Slađana Mladenović. Ona je juče najavila da će podneti krivične  prijave protiv „glavnih“ organizatora protesta iz „Spasovdanske koalicije“.

Mladenovićeva je na konferenciji za novinare rekla da će joj svedoci biti komšije i dodala da će zatražiti policijsko obezbeđenje svoje kuće ukoliko se protesti ponove.

-Ja ih se ne plašim, ali ne želim da uznemiravaju moje komšije i moju porodicu. Moj svekar, koji je imao operaciju srca, sinoć je zatražio hitnu pomoć zbog velikog stresa, saopštila je Mladenovićeva.

Ocenila je da su simpatizeri i lideri URS, SNS, DSS, JS i NS protestovali jer su izgubili planiranu skupštinsku većinu.

-Mi smo i pre potpisivanja predizbornog koalicionog sporazuma sa URS bili jasni da posle izbora nećemo u koaliciju sa SNS i to potvrdili 8. maja. Uprkos tome, Slaviša Zlatanović je potpisao postizborni koalicioni sporazum sa SNS, bez našeg znanja, kazala je Mladenovićeva i dodala da iza takve odluke stoji Glavi odbor u Leskovcu i centrala stranke.

-Ne postoji ništa na ovom svetu što bi nas nateralo da budemo u koaliciji sa SNS, a za tvrdnje da smo kupljeni i da smo uzeli pare, moraće da odgovaraju na sudu, kazala je Sladjana Mladenovićeva.

Categories: Politika

1 reply »

Leave a Reply