Hronika

Prevarila Leskovčane za 100.000 evra

Nakon poziva da joj se prijave prevareni gradjani leskovačka policija je podnela Osnovnom javnom tužilaštu u Leskovcu, još šest krivičnih prijava protiv Marine J. (27) iz Leskovca, zbog postojanja osnova sumnji da je izvršila više krivična dela prevare, kojim je šest osoba oštećeno za oko 16.000 evra.

Osnovano se sumnja da je Marina J. u periodu od početka 2008. do marta 2011. godine, u nameri da sebi pribavi protivpravnu imovinsku korist, lažnim prikazivanjem činjenica da poseduje novac na tekućem računu i nepokretnost u Beogradu, oštećene dovodila i održavala u zabludi da će im vratiti pozajmljeni novac, što nije ni do danas učinila.

Policija je Marinu J. 25. marta lišila slobode i privela Istražnom sudiji Osnovnog suda u Leskovcu, jer je postojala osnovana sumnja da je petoro lica oštetila za 66.000, a ubrzo potom još tri lica za 17.000 evra!

Zbog sumnje da je broj prevarenih lica veći, policija poziva oštećene građane da svoju prijavu mogu da podnesu neposredno ili na telefon 016/200-342 PU u Leskovcu.

Categories: Hronika

Leave a Reply