Politika

SNS protiv selektivne pravde

Pravni tim Okružnog odbora Srpske napredne stranke organizovao je danas tribinu o „Selektivnoj pravdi i ravnopravnosti pred zakonom“. Na tribini u Leskovcu su govorili član Predsedništva SNS – a i kandidat za narodnog poslanika advokat Vladimir Cvijan i novinar, publicista, vojnopolitički komentator i kandidat za narodnog poslanika Milovan Drecun.

Obrćajući se prisutnima Vladimir Cvijan, član Predsedništva SNS-a i kandidat za narodnog poslanika  je rekao da je pre četiri godine aktuelna vlast obećavala 200 hiljada novih radnih mesta, a za to vreme 400 hiljada građana je ostala bez posla“, rekao je Cvijan i dodao da je jedan od važnih segmenata programa ove partije provera svih sumnjivih privatizacija.

Novinar, vojno-politički komentator i kandidat za narodnog poslanika, Milovan Drecun r je poručio prisutnima u prepunoj Sali u Leskovcu da SNS područje južno od Niša smatra jednim od strateških prioritetnih regija gde su identifikovali noseće političke, ekonomske i bezbedonosne probleme i da zbog toga žele da izvrše potrebnu političku stabilizaciju da bi se otvorio prostor za ekonomski razvoj“.

Članovi Pravnog tima SNS-a danas su razgovarali i sa radnicima pojedinih privatizovanih firmi u Leskovcu i tom prilikom Vladimir Cvijan savetovao radnicima ‘’Zdravlje Actavisa’’, FPL, UMI PEKA, ‘’Nevene’’, ‘’Mašinoteksa’’ da ne odustaju da idu do kraja jer se ovoj nečasnoj, nepoštenoj i neljudskoj privatizaciji mora statit na put. SNS će kad dodje na vlast sve privatizacije preispitati i za sve nepravilnosti postupiti po zakonu, rekao je Cvijan.

Categories: Politika

Leave a Reply