Hronika

Nestala doktorka Marijana

Nestala bez traga!

Poznata leskovačka doktorka Marijana Stojanović (56) poslednji put je vidjena u četvrtak 22. marta od kada joj se gubi svaki trag. Prim. dr Marijana Stojanović je već dvadesetak dana na bolovanju zbog zdravstvenih probelma, kažu njene koleginice i kolega na poslu gde godinama radi u Zavodu za javno zdravlje u Leskovcu.

Sjajna koleginica, saradnik i stručnjak. Nikom se nije zamerila. Svi smo šokirani njenim nestankom, zato ulažemo maksimalne napore da bilo šta saznamo o njoj i što pre je pronadjemo, kažu u leskovačkom Zavodu za javnozdravlje.

Prof. dr Katerina Nikolić, rodjena sestra dr Marijane kaže da sa sestro bila stalno u kontaktu. Bilo joj je sumnjivo kada se nije javila u četvrtak uveče.

-Kada sam je potražila kući u ulici Pana Djukića 35 u Leskovcu, nje nije bilo tamo. Komšije su mi rekle da je već dva dana nisu videle, priča suznih očiju sestra Katerina i dodaje da su je tražili u Vlasotincu, gde povremeno odlazi, ali i kod dve kćerke u Beogradu.

-Obavestili smo policiju i zatražili objavljivanje slike moje sestre kako bi je što pre pronašli. Marijana nije imala neprijatelja, niti pak razloga da ode negde od kuće.Mislim da je tu i molimo sve koji nešto saznaju da jave na telefone koji se nalaze na slici ili najbližoj policijskoj stanici, kaže Katerina.

Nezvanično smo saznali da je prim. dr Marijana vidjena u subotu u blizini leskovačkog naselja “Tri šešira“. Medjutim, kako nam je rečeno, ta i druge dve informacije se proveravaju.

Categories: Hronika

1 reply »

Leave a Reply