Društvo

Akcija “Metroparkinga Jug“

 

‘’Metroparking Jug’’obaveštava gradjane da će počevši od ponedeljka 26. marta, a u trajanju od mesec dana sprovesti dve akcije.

Prvom akcijom pod nazivom ‘’30 posto’’ korisnici parking usluge koji imaju nerealizovane doplatne karte iz 2011. godine, ostvariće popust od 30 posto uplatom istih. Od ostvarene zarade putem ove akcije 10 posto od ukupnog prihoda biće uplaćeno jednom ugroženom licu ili organizaciji iz naše opštine. Predlog kome je novčana pomoć najpotrebnija daće pool medija. Pool medija će pored ovog imati uvid u ostvarene prihode ove akcije, kao i izvršenu uplatu licu kojem novac bude namenjen.

Druga akcija pod nazicom ‘’PARKING VIP KORISNIK’’ namenjena je isključivo korisnicima parking usluge putem sms-a. Najredovniji korisnik usluge sms parkiranja tokom aprila meseca, dobija na poklon mesečnu Vip kartu.

Javnost će putem medija biti obaveštavana o toku i završetku obe akcije, kao i o licu koje je dobilo pomoć, odnosno nagradu. M’’Metroparking Jug’’ poziva sve da uzmu učešće u promotivno-humanitarnim akcijama o na taj način ostvare svoje pravo na popust ili nagradu, a ujedno pomognu onima kojima je to neophodno.

Categories: Društvo

Leave a Reply