Društvo

DAN OPŠTINE LEBANE: Ministru Martinoviću povelja za izuzetan doprinos razvoju i afirmaciji ove opštine

Povodom obeležavanja Dana opštine Lebane i opštinske slave Sveti Dimitrije – Mitrovdan, ministar državne uprave i lokalne samouprave dr Aleksandar Martinović prisustvovao je danas u Lebanu svečanoj akademiji Skupštine opštine, gde je primio Povelju za izuzetan doprinos razvoju i afirmaciji opštine. Ministar Martinović je istakao da je priznanje koje mu je uručeno rezultat nepokolebljive politike čitave Vlade Srbije, koja je usmerena na ekonomski rast i razvoj i nacionalne interese, saopštilo je resorno ministarstvo. On je podsetio na višegodišnju saradnju i partnerstvo između MDULS-a i Lebana, te je naveo da je u aprilu otvoreno Jedinstveno upravno mesto u ovoj opštini, i da se trenutno intenzivno radi na projektu izgradnje zelene pijace.

Ministar je naglasio da su svi građani Srbije jednaki, da se rukovodstvo bori za svaki pedalj teritorije i da radi na tome da narod u svim delovima zemlje ima jednake uslove za život.

„Uložili smo mnogo, ne samo u Lebane, već u čitav jug Srbije, a stvarni rezultati i postignuća odgovorne politike predsednika Republike Aleksandra Vučića i čitave naše Vlade vidljivi su na svakom koraku, u svim oblastima života i rada“, kazao je Martinović.

Građani nam zato, kako je istakao, više od decenije ukazuju poverenje, što za nas predstavlja motiv, ali i obavezu, da radimo još bolje i još posvećenije u njihovom interesu i za njihovo dobro.

„Srbija je utrla sebi put ka uspehu i sa tog puta nema povratka. Previše vremena je prošlo dok Srbija nije pronašla svoju pravu nacionalnu snagu i počela da se gradi kao moderna, nezavisna i jaka država. Sada kada građani znaju šta sve naša Srbija može, da raste, gradi se, razvija i postaje sve jača, nema nazad, poručio je ministar Martinović u Lebanu.

Categories: Društvo

Leave a Reply