Društvo

NAŠ UGAO SA LICA MESTA – Čudo na i ispod planine Rtanj – Predskazanje na nebu iznad Rtnja: Fenomen iznad najmističnije srpske planine

Na društvenim mrežama u Srbiji ovih dana se deli fotografija ovog fenomena koji se ukazao na nebu iznad „rtanjske piramide“ odnosno Rtnja, najmističnije planine u Srbiji a koju se veruje da u sebi krije pravu piramidu, stariju od egipatskih.

Mnogi planini Rtanj pridaju mistična svojstva verujući da će oni koji se tu zateknu u trenutku smaka sveta biti jedini koji će preživeti Armagedon?! Drugi su uvereni da je Rtanj NLO baza koja se na magičan način otvara da u nju slete letelice koje nisu sa ovog sveta uz tvrdnju da su noćima viđali neobična svetla iznad vrha ove planine koja se ne mogu pripisati ovozemaljskim stvarima. 

Rtanj je jedna od najlepših planina Srbija na kojoj rastu mnoge lekovite biljke pa je zbog lepote i čistog vazduha česta destinacija domaćih ali i stranih turista od kojih su mnogi rešili i da zauvek ostanu na njoj i tako se nastane u Srbiji.   

Nedavno se na nebu iznad Rtnja ukazao sunčev halo ili oreol koji nije ništa drugo do optički fenomen koji je jedan od najtačnijih predznaka pogoršanja vremena i dolaska zime. 

Magnetna merenja pokazala su da postoje promene u energetskim poljima na Rtnju. Najviši vrh Rtnja Šijak, apsorbuje energiju, dok mesto Svetište u podnožju planine, uglavnom zrači. Sa Rtnja energija dolazi vertikalno, što je karakteristično za bioenergetsko lečenje mnogih bolesti. Hitler je posećivao Rtanj kako bi prikupio energiju. Merenja su utvrdila da na Rtnju postoje neprekidne promene energetskih polja. Vrh Rtnja – Šiljak uglavnom upija energiju, dok mesto “Svetilište” u podnožju planine, uglavnom zrači. Energija izbija iz Rtnja vertikalno, u visokom vibratornom spektru, karakterističnom za bionergetska iscelenja. Istovremeno, energija koja postoji oko Rtnja kreće se spiralno. Štaviše, ako bismo maketu Keopsove piramide “preklopili” preko Rtnja, uvideli bismo kako se mnoge proporcije poklapaju. Postoje još neke neobične zakonitosti koje nikako ne možemo da smatramo slučajnošću. Tako je bosanska piramida, u Visokom, udaljena od Rtnja tačno 300 kilometara, a poznato je da se orgonska energija kreće upravo u tom pravcu. Na raskršću dveju piramida nalazi se Ovčarsko-kablarska klisura, poznata kao stecište ovakve energije. Većinski sadržaj u geomorfološkoj strukturi Rtnja je krečnjak bogat silicijumom, koji molekularno jeste kristalna piramida, kojoj međusobni uticaji odbijajućih i privlačećih magnetnih polja daju osobine današnjih kondenzatora. Reporter našeg portal bio je na ovom čudesnom mestu kojem u pohode dolaze ljudi iz čitavog sveta. Za 40 minua boravka na ovom lokalitetu naš reporter se susreo sa posetiocima koji su došli ‘’na izlečenje’’ iz Brazila, Engleske, Nemačke, Švedske, Italije,  Novog Zelanda, Amerike, Kanade, Japana, Kine, Indije, Bugarske, Rumunije, Mdjarske, Rusije, Austrije… Inače,  istraživanja dve najveće evropske piramide: Rtnja i piramide u Visokom (BiH), drže se daleko od očiju javnosti is prostog razloga dokazuju da je čovečanstvo mnogo starije nego što smo učili. Preciznije – nego što su nas učili. One su nepobitni dokaz da je čovek stvarao gigantske građevine još u vreme koje danas smatramo praistorijom. Pored energije tu je i najjači afrodizijak – Rtanjski čaj. Izvor-foto: “svemir“Predrag Agatonović i adavinic.com.

Categories: Društvo

Leave a Reply