Hronika

VRANJE: Čarke dve „suparnice“ izazvale masovnu tuču

Nakon svađe dve žene sinoć u Beogradskoj ulici u samom centru Vranja, došlo je do masovne tuče u kojoj je „deblji kraj“ izvukao jedan od njihovih partnera, kojeg su dvojica muškaraca udarala palicom u glavu i po telu.

Naime, sinoć oko 20 časova je M.S. iz sela Korbevac kod Vranjske Banje fizički je napadnut u Beogradskoj ulici u Vranju od strane dvojice muškaraca, Ć.T. i Ć.D. iz Vranja, na taj način što ga je Ć.T. uhvatio za ruke, a Ć.D. ga nekoliko puta udario palicom u predelu glave I tela. M.S. je zadobio lake telesne povrede, a iz OJT navode da je tuči prethodila verbalna rasprava između supruge Ć.T. i emotivne partnerke napadnutog M.S.

„Naloženo je prikupljanje potrebnih obaveštenja od građana, da se pribavi medicinska  dokumentacija i protiv osumnjičenih podnese krivična prijava u redovnom postupku zbog krivičnog dela laka telesna povreda“, navodi portparol OJT Vranje Miodrag Stojanović.

Iz PU Vranje potvrdili su da će protiv dvojice napadača biti podnesena krivična prijava zbog nanošenja lakih telesnih potvrda. Kako dodaju, sinoć su blagovremeno intervenisali policajci koji su bili u blizini.

Categories: Hronika

Leave a Reply