Društvo

AKCIJA: Rekonstruiše se put u selu Jablanica kod Bujanovca

U selu Jablanica u opštini Bujanovac, u skladu sa obećanjem predsednika Srbije Aleksandra Vučića, i po hitnom nalogu ministra građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Gorana Vesića, počeli su radovi na obnovi pristupnog puta. Pomoćnik direktora JP ‘Putevi Srbije’ Ivan Tejić, koji je obišao radove u ovom naselju, precizirao je da se danas nasipa drobljeni kameni agregat kao podloga, pred asfaltiranje. „Prilikom skorašnje posete manastiru Prohor Pčinjski, predsednik Aleksandar Vučić je obećao meštanima Jablanice, u opštini Bujanovac asfaltiranje pristupnog puta. Ministar gradjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić odmah je izdao hitan nalog za početak radova i radovi su poceli“, rekao je Tejić.

Saobraćajnica će biti 3,3 kilometra dužine, tri metra širine asfaltnog zastora i bankine od po pola metra. „Radi se i na krčenju šiblja duž trase i postavljanju cevastih propusta paralelno,“, dodao je Tejić.Početak asfaltiranja se ocekuje u narednih mesec dana.

Tejić je tokom obilaska porazgovarao sa meštanima, koji su zahvalili predsedniku na obnovi puta. „Razgovarao sam i sa Srđanom Milosavljevićem, kome je predsednik obećao asfaltiranje ovog puta. Nije bio iznenađen dolaskom mašina. Tako da je i ovo obećanje predsednika ispunjeno“, rekao je pomoćnik direktora „Puteva Srbije“.

Categories: Društvo

Leave a Reply