Hronika

LESKOVAC: Svirepo ubio emotivnu partnerku

Saša I. (46) iz Leskovca koji je uhapšen zbog sumnje da je sinoć svirepo ubio svoju emotivnu partnerku Gordanu D. (56) bio je preko deceniju u zatvoru.

Zločin se dogodio sinoć oko 21 sati u selu Jarsenovo u blizini Leskovca i to u kući u kojoj su žrtva i osumnjičnei pomagali gazdi koji je teško bolestan. Osumnjičeni Saša I. je zverski nakon svađe, kod komšije gde su  bili na večeri, uzeo kuhinjski nož i bezbroj puta ubo žrtvu po celom telu. Nakon zločina pozvao je policiju i prijavio se, a nesrećna žena je podlegla povredama.

– Saša je godinama bio u zatvoru. Naime, on je odležao više od 10 godina zbog ubistva nekog čoveka na granici BiH i Hrvatske, a kasnije je ležao i zbog droge, koju je kako se pričalo po kraju i sam konzumirao – kaže mešatnin Jarsenova i dodaje:

– Saša se pre nekih šest godina vratio u kraj i od tada je tu, ali se dešava da ga ne vidimo i po nekoliko meseci, ko zna gde bude i šta radi. Niko ne zna čime se bavi, a mislimo da ga je izdržavala Gordana jer je ona bila čistačica. Ona je našla posao da pomažu bolesnom komšiji, pa je čistila i kuvala, dok je on povremeno radio neke poslove kad ga ona zamoli.

Kako navode komšije ovog para, oni su se često svađali i godinama nisu mogli da nađu zajednički jezik.

– Bolje da su se rastali, Saša je bio problematičan, pio je i nije dozvoljao Gordani da diše. Ona je bila dobra, povučena žena i kao da nije mogla da pobegne od njega – kaže meštanin i dodaje da je strašno što je opet još jedna žena stardala od nasilnika.

Categories: Hronika

Leave a Reply