Politika

LESKOVAC: Promovisan i prezentovan novi broj Informator SNS-a

Na naslovnoj strani novog broja SNS Informatora je predsednik Aleksandar Vučić koji u obilasku Srbije predstavlja rezultate rada i razgovara sa građanima o budućnosti naše zemlje. Pod naslov je pod sloganom Srbija sanja i ostvaruje snove.

U SNS Informatoru najavljen je samit povodom formiranja Strateškog saveta sa Mađarskom. Značajna pažnja posvećena je i daljem jačanju veza s Grčkom i razgovoru koji je predsednik Aleksandar Vučić održao prilikom posete predsednice Grčke našoj zemlji.

Kako se ocenjuje u posebnom tekstu odnosi Srbije i Severne Makedonije su primer za čitav region.

Značajna pažnja posvećena je značaju formiranja Srpskih opština na Kosovu i Metohiji.

U izjavi ministra odbrane možete saznati sve o odbrambenim potencijalima naše zemlje, a posebno značajno mesto zauzima i obećanje predsednika Aleksandra Vučića da se mora jačati u poljoprivrednom i privrednom smislu jug Srbije.

Premijerka Ana Brnabić u SNS Informatoru dala je osvrt na to da Srbija ima največi rast IT usluga, a guvernerka NBS Jorgovanka Tabaković na stabilnost sektora osiguranja.

Poseban deo i u ovom listu zauzela je rubrika SNS Panorama u kojima se spominju aktivnosti lokalnih samouprava gde značajno mesto pripada gradu Leskovcu.

U ovom delu govori se o aktivnostima Foruma žena, angažovanju aktivista oko brige o socijalno ugroženim porodicama, stimulisanju mladih talenata, kao i poseti ministara našem gradu povodom 100 dana vlade i raznim infrastrukturnim i privrednim projektima koje Leskovac kontinuirano realizuje.

Na centralnom gradskom trgu novi broj SNS Informatora deljen je građanima koji su mogli da postavljaju pitanja i daju sugestije.

Categories: Politika

Leave a Reply