Društvo

Protojer Mihailo Smiljanić – Za rasturanje ovakve Srbije nije bio potreban potpis–podeljena je usmenim dogovorom – Sveštenici eparhije austrijsko-švajcarske: Podrška ocu Mihailu

Kao što sam rekao ovih dana – molimo se Bogu za čudo. I još uvek se molimo. I još uvek se nadamo, mada čuda nismo dostojni, napisao je otac Mihailo

Povodom sve većih pritisaka iz vrha SPC na sveštenstvo koje odbija da prećutkuje istinu i da ćutke prihvati izdaju Kosova i Metohije, objavljujemo pismo sveštenika eparhije austrijsko-švajcarske, koji su podržali svog brata – oca Mihaila:

Poštovana gospodo,

Mi, sveštenici eparhije austrijsko-švajcarske, bez izuzetaka, podržavamo časni istup našeg brata u Hristu protojereja Mihaila Smiljanića paroha u hramu Vaskrsenja Hristovog u drugom bečkom okrugu.

Nap sabrat otac Mihailo pozivajući vrh nađe crkve na ljubav prema Bogu, srpskom rodu u ovom presudnom času na ljubav prema Kosovu I Metohiji I Kosovskom zavetupokazao nam je put koji treba da sledi svaki časni sveštenoslužitelj.

Ne vidimo ni jedan opravdan razlog, da naš brat I saslužitelj otac Mihailo zbog njegovo časnog istupa trpi bilo kakve posledice.

S verom u Boga, dogodine u Prizrenu!

Sveštenstvo Eparhije austrijsko-švajcarske

Categories: Društvo

Leave a Reply