Društvo

Pokret socijalista: Basta da podnese ostavku

Pokret socijalista je pouzdan i hrabar saborac SNS-a, ali neće nikada otćutati, niti podržati novu Zoranu Mihajlović, makar se ona zvala i Rade Basta, navodi se u saopštenju.

– Sada kada nam je potrebno jedinstvo, Basta traži da se Vlada Srbije javno deli po pitanju njegovog zalaganja za pridruživanje nelegalnim sankcijama Ruskoj Federaciji.Ako ministar za privredu nije ekspert nego političar neka ide kod Đilasa i ostalih dosovaca koji su kao i on za raskidanje privrednih, bratskih i prijateljskih veza sa zvaničnom Moskvom i ruskim narodom.

Naročito je sramotno što se Basta skriva iza leđa predsednika Srbije da bi podrio nezavisnost i neutralnost koju Aleksandar Vučić brani i od stranaca, ali i od ovakvih domaćih kukavica.

Očekujemo od Baste da će ličnom ostavkom u Vladi Srbije pokazati koliko mu je zaista stalo do onoga što traži ako od drugih ministara ne dobije podršku za njegovu borbu protiv nezavisne i neutralne slobodarske politike naše Srbije.

Pokret socijalista čiji je osnivač Aleksandar Vulin je protiv uvođenja sankcija Ruskoj Federaciji – poručili su u Pokretu socijalista reagujući na izjavu Radeta Baste da Srbija mora da uvede sankcije Rusiji. Izvor-foto: Agencije i portali

Categories: Društvo

Leave a Reply