Društvo

Raspisani medijski konkursi u Leskovcu, Sokobanji, Novoj Varoši, Irigu i Mionici

Grad Leskovac za sufinansiranje medijskih projekata u ovoj godini izdvojio je 40 miliona dinara. Najmanji iznos za koji se može konkurisati po projektu je 250 hiljada, a najviši 12.5 miliona dinara. Rok za podnošenje prijava je 16. mart.

Četiri puta manje (deset miliona) opredeljeno je za medijske projekte u Opštini Sokobanja. Najniži iznos za koji mediji mogu konkurisati je 100 hiljada, a najviši 3.5 miliona dinara. Konkurs je otvoren do 20. marta.

Nova Varoš za sufinansiranje projekta proizvodnje medijskih sadržaja izdvojila je 4.8 miliona dinara. Najniži iznos po projektu je 10 hiljada, a najviši dva miliona dinara. Rok za podnošenje projekata je 15. mart.

Iz budžeta Opštine Irig za medijske projekte predviđeno je 2.8 miliona dinara. Najniži iznos za koji se može konkurisati je 20 hiljada, a najviši četvrtina ukupnog novca za medije -700 hiljada dinara. Konkurs je otvoren do 16. marta.

Najmanje novca za medijske projekte izdvojila je Opština Mionica – dva miliona dinara. Najniži iznos po projektu je 10 hiljada, a najviši polovina ukupnih sredstava – milion dinara. Rok za podnošenje projekata je 15. mart.  Autor: S. Dimitrijević Izvor: UNS 

Categories: Društvo

Leave a Reply