Obrazovanje

U LESKOVAČKOM KULTURNOM CENTRU PRIREĐENO LIKOVNO, LITERARNO I MUZIČKO POETSKO VEČE

Na Svetosavskom konkursu u okviru likovnih radova prvo mesto  u kategoriji učenika od prvog do četvrtog razreda pripalo je Bogdanu Đorđeviću učeniku 4. razreda OŠ „Svetozar Marković“, drugo mesto zauzela je Olga Marjanović učenica OŠ „Vuk Karadžić“ i treće mesto zauzeo je Leon Stefanović iz škole „Bora Stanković“ iz Bogojevca. U kategoriji predškolaca najbolji rad je bio devojčice Sofije Miljkovič iz vrtića 1001 radost. U selekciji od petog do osmog razreda prvo mesto zauzela je Kalina Ristić iz OŠ „Svetozar Marković“, drugo je pripalo Andreju Mihajloviću iz škole „Svetozar Marković|“, a treće Leni Đorđević iz škole „Vuk Karadžić“.Najbolji likovni rad u okviru srednjih škola je delo Dimitrija Nikolića iz Medicinske škole, drugo mesto je zauzela Tanja Petković iz Medicinske škole, a treće Maša Pešić iz leskovačke Gimnazije.Za najbolji literarni rad u kategoriji od prvog do četvrtog razreda prvo mesto je zauzela Julija Đorđević iz OŠ „Kosta Stamenković“, drugo mesto je pripalo Đorđu Stojkoviću iz OŠ „Josif Kostić“, a treće Petru Dragiću iz škole „Kosta Stamenković“.

U kategoriji od petog do osmog razreda najbolji literarni rad je prema oceni žirija rad Lare Stefanović iz OŠ „Trajko Stamenković“, drugo mesto je pripalo Milici Stojanović iz škole „Svetozar Marković“ , a treće Katarini Kostadinović iz škole „Vuk Karadžić“.

U kategoriji srednjoškolaca prvo mesto je zauzeo Dimitrije Nikolić iz Medicinske škole, drugo Tanja Petković iz iste škole, a treće Maša Pešić iz Gimnazije.

Categories: Obrazovanje

Leave a Reply