Hronika

VRANJE: Ženu počeo da bije u kolima pa nastavio kod kuće, ćerku išutirao-pa napao policajca?!

Muškarcu iz Vranja određen je pritvor do 30 dana zbog jezivog porodičnog nasilja koje je sproveo u alkoholisanom stanju.On je tukao suprugu, maloletnu ćerku i policajca koji je došao na intervenciju.

– Supruzi je udarao glavom o zid, maloletnu ćerku gurnuo i udarao rukama i nogama po glavi i telu, a onda nasrnuo i na policijske službenike. Muškarcu iz Vranja (41) određeno je zadržavanje do 48 časova zbog krivičnog dela nasilje u porodici i krivičnog dela napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, potvrđeno je Kuriru u Osnovnom javnom tužilaštvu u Vranju. Osumnjičeni je saslušan i određen mu je pritvor do 30 dana. Nasilje se dogodilo u nedelju uveče. On je prvo u automobilu pesnicom udario suprugu, a pošto su ušli u kuću nastavio je da je udara pesnicom u glavu i da je vređa. Uhvatio ju je za kosu i udarao joj glavom o zid, a potom u hodniku gurnuo i maloletnu ćerku koju je nekoliko puta udario rukama i nogama po glavi i telu.

Kad je došao policajac, osumnjičeni mu je pretio, gurao ga da bi ga potom udario s leve strane usta, a zatim i pesnicom u levo uvo. Agencije i portali

Categories: Hronika

Leave a Reply