Hronika

LESKOVAC: Mladić (27) uhapšen posle filmske potere u kojoj umalo nije poginuo!

Dvadesetsedmogodišnji F. M. iz Nisa uhapšen je zbog sumnje da je nožem dva puta ubo policajca u rame, a zatim automobilom udario bivsu partnerku.

Sumnja se da je F. M. preksinoć najpre dva puta nožem u rame ubo policajca, koji je došao na poziv bivše partnerke F. M. koja je prijavila da je on prati, a potom seo u svoj automobil, udario bivšu partnerku i odvezao se u nepoznatom pravcu.

Policijska patrola ga je uočila i pokušala da zaustavi njegov automobil, ali F. M. se nije zaustavio, već je bežeći, dva puta prošao na crveno svetlo i na kraju udario u betonsku ogradu, nakon čega je izašao iz automobila i nastavio da beži, ali ga je policija ubrzo sustigla i uhapsila.

Ovom prilikom policajac, bivša partnerka osumnjičenog i osumnjičeni su zadobili lake telesne povrede. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati u kom roku će uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu.

Takođe, protiv njega će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave po Zakonu o bezbednosti saobraćaja na putevima.

„Osumnjičenom F. M. se na teret stavljaju krivična dela nasilje u porodici, izazivanje opšte opasnosti i napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti“, saopšteno je.

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni. Pripadnici MUP-a su ovo hapšenje sproveli u saradnji sa specijalizovanom linijom rada Službe za suzbijanje kriminala Uprave kriminalističke policije. Izvo-foto: Agencije i portali

Categories: Hronika

Leave a Reply