Društvo

LESKOVAC: Za predsednika Gradskog odbora SPS-a reizabran Aleksandar Đurović

Na 12. redovnoj Izbornoj konferenciji Gradske organizacije Socijalističke partije Srbije Leskovac, za predsednika Gradskog odbora reizabran je Aleksandar Đurović, koji je ujedno bio i jedini kandidat za ovu poziciju.

Za lidera socijalista u Leskovcu, Aleksandar Đurović, magistar ekonomskih nauka, prvi put je izabran 2015. godine, da bi mu danas, na 12. po redu Izbornoj konferenciji Gradske organizacije Socijalističke partije Srbije, poverenje ponovo ukazali ukupno 297 delegata.

Obraćajući se članovima i simpatizerima SPS-a, u prepunoj sali Narodnog pozorišta, Đurović je naglasio da je ovo reizabranje za njega velika čast, ali ujedno i odgovornost, koja od njega zahteva da bude dostojan osnivača partije, uz napomenu da će trend dobrih rezultata biti nastavljen i u narednom periodu.

Prevazilaženje socijalnih razlika i stvaranje društva jednakih mogućnosti, ključni su ciljevi, u okviru delovanja novoizabranog lokalnog rukovodstva SPS-a.

Takođe, birani su i članovi predsedništva leskovačkog Gradskog odbora, njih petoro, među kojima je, pored Aleksandra Đurovića, i Tatjana Jovanović, narodna poslanica u republičkom parlamentu.

Categories: Društvo

Leave a Reply