Hronika

PREDEJANE: Raspliće se misterija oko stradale Julije

Julija Dimitrijević (40), čije je telo pronađeno pored puta između Predejana i Grdelice, nije imala lak život, a način na koji je stradala tek je mučan.

Srbija je sa velikom tugom pirmila vest da je jedna mlada žena, majka dvoje dece, preminula na takav način. Na nju je naleteo vozač automobila, udario je i pobegao, a prolaznici su njeno telo pronašli u nedelju, oko 17 časova, pored puta.

Na skoro istom mestu, dve godine pre nego što je ona rođena, poginuo je njen brat.

Meštani Palojca su šokirani sudbinom Julijinog oca koji je na sličan način ostao bez dvoje dece i ističu da je Julijina smrt u njemu probudila nikada zalečene rane i bol za izgubljenim sinom.Ivica M. (45) uhapsen je zbog sumnje da je udario kolima Juliju i pobegao sa lica mesta. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, intenzivnim radom, identifikovali su i uhapsili I. M. (45) iz Vladicinog Hana, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi, saopšteno je iz MUP-a.

Po ovlašćenju osnovnog javnog tužioca, određeno mu je zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Telo nastradale žene navodno su primetili prolaznici u nedelju, u kasnim popodnevnim satima i slučaj prijavili policiji. Iako na Julijinom telu nije bilo povreda koje bi sa sigurnošću odmah ukazivale na to da je stradala u saobraćajnoj nesreći, istraga je vođena u tom pravcu što je u međuvremenu potvrđeno i obdukcionim nalazom.

Prema nezvaničnim saznanjima iz izvora bliskih istrazi, sa vozila su uzeti određeni tragovi i poslati na analizu kako bi se utvrdilo da se poklapaju sa Julinijom DNK.

Ti rezultati se tek očekuju, a od njih će zavisiti dalje odluke nadležnog tužilaštva i tok krivično-pravnog postupka protiv osumnjičenog.Izvor: Agencije i portali, foto:facebock printscreen

Categories: Hronika

Leave a Reply