Društvo

SNS PROSLAVIO 14. ROĐENDAN U LESKOVCU!

Naš program i ideologija su Srbija i njena budućnost, poručio je večeras u Leskovcu lider Srpske napredne stranke, Aleksandar Vučić na proslavi 14-te godišnjice od osnivanja partije.

Predsednik Srbije Aleksanda Vučić, na početku obraćanja rekao je da je danas dan za ponos, za priznanje za učešće u najvećem poslu koji je ikada obavljen u ovoj zemlji.

– Ovo pokazuje koliko smo vredno radili i koliko smo stvari u Srbiji menjali. Danas imamo najmoderniji auto-put, uskoro dolazi još investitora. To smo uspeli jer vodimo uspešnu politiku. Da li ima loših ljudi među nama? Sigurno. Svuda ima kukolja. Ja sam došao da vam kažem jednu stvar, ponosan sam na ono što ste uradili – rekao je Vučić i dodao:

– I kada ne budem na čelu ove stranke, biću sa vama i nikada neću napustiti SNS. Hvala vam na poverenju, beskrajno vas volim!

– Hvala vam na posvećenosti i ljubavi koju ste davali Srbiji – rekao je Vučić. Vučić je rekao da Kosovo svaki dan otimaju kao vrane i gavranovi.

– Mi ne tražimo ništa tuđe, samo hoćemo da budemo svoj na svome. Kosovo i Metohija je nešto što ne damo da nam uzmete, i pri tome, za razliku od nekih drugih vremena, nikome nismo pretili niti hoćemo. Jedino što smo radili i tražili jeste da nas poštuju, kao što i mi poštujemo sve druge – rekao je Vučić.

Kako kaže, danas, kada od nas traže srce našeg nacionalnog bića, naše, dodaje, nije da im pretimo već da skromno govorimo i da to što se ponašamo odgovorno i ozbiljno, ne znači da smo slabi.

– Srbija je danas jača nego 1999. i 2012. u svakom smislu. Naše je da nastavimo da radimo i da gradimo fabrike i pruge i da brinemo o našoj deci – rekao je Vučić.

Vučić se zahvalio ženama što su razumne i što brinu o svojim muževima i očevima.

– Moramo da čuvamo Srbiju i živote. Moramo da pokušamo da sačuvamo mir a da sa iste strane budemo čvrsti i ponosni i da čuvamo ono što je naše i ljubomorno ne damo nikome – rekao je Vučić. Dodaje da je to jedina politika koja nas vodi u budućnost. Kako kaže, to je samo racionalna i ozbiljna politika.

– Svi vi koji mislite da ćete zbog vaših grešaka, nečiste savesti i koji mislite da ćete da naterate Srbiju da gazi međunarodno pravo, videćete najsnažniji otpor jedne slobodarske i slobodne zemlje. Mi nemamo rezervnu otadžbinu, imamo samo Srbiju. Nećemo je dati njima. Za nas je ona najbolja i ne može da bude šaka zobi. Razmislite još jedanput hoćete li na Srbiju ponovo – rekao je Vučić.

Vučić je rekao da je pre tačno 10 godina, ukupna vrednosti onoga što zaradimo bila je 30 milijardi evra, sledeće godine to će biti preko 60 milijardi.

– Za samo deset godina uspeli smo ono što nikada niko nije. Zato mi moramo da pokažemo ko je budućnost – rekao je Vučić.

Kako kaže, SNS niko neće pobediti dokle budu imali zanosa i volje da rade za Srbiju. Dodaje da će uvek izaći na izbore kada se to on njih traži.

– Neka živi Srpska napredna stranka, neka nam je srećan rođendan i neka živi Srbija! Živela Srbija! – rekao je Vučić.

U hali okupljene svojom muzikom zabavlja bleh orkestar, dok se na tribinama viore zastave Srbije i SNS.

Transparenti koji se viore u hali. Građani su popunili obe tribine i parter sportske hale. Kolone građana i vozila na trotoarima i kolovozu ulice koja vodi ka mestu proslave.

Simpatizeri i članovi stranke iz Leskovca i okoline moći će da prate proslavu i na video bimu ispred sportske hale.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, najpre je obišao radove na fudblaskom stadionu, a kao razlog zašto je proslava rođendana upravo dodeljena Leskovcu, Goran Cvetanović kaže da je taj grad „mnogo puta pokazao odanost predsedniku Vučiću, koji je to otvaranjem brojnih fabrika višestruko vratio“. FOTO: TV PINK PRINTSCREEN, Agencije i portali

Categories: Društvo

Leave a Reply