Društvo

BOJNIK: Prvi memorijalni kup iz praktičnog streljaštva  

Uprava za izvršenje krivičnih sankcija organizovala je Prvi memorijalni kup iz praktičnog streljaštva u znak sećanja na prerano preminulog načelnika Posebnog odeljenja KPZ Požarevac (Zabela) Gorana Nenadovića.

Organizovanjem memorijalnog kupa koji će nositi ime kolege Nenadovića, Uprava želi da sačuva sećanje na prvog načelnika Posebnog odeljenja, koji je iznenada preminuo u svojoj 43 godini pre nepunih godinu dana.

Goran je bio jedan od naših najvećih profesionalaca koji je učestvovao u izradi brojnih zakonskih akata vezanih za izvršenje kazne zatvora za najteža krivična dela – istakao je direktor Uprave Dejan Carević.

On je istakao da ce Nenadović ostati upamćen i po svojim ljudskim kvalitetima jer je, pre svega, bio prijatelj koji je umeo da sasluša i pomogne ljudima u svakoj situaciji.

Na memorijalnom kupu je učestvovalo 67 pripadnika Službe za obezbeđenje iz 20 kazneno- popravnih ustanova koji su se takmičili ekipno i pojedinačno. Na turniru su predstavljeni oprema interventne jedinice Okružnog zatvora u Beogradu i proizvodni program KPZ Beograd – školski rančevi, sportske i ženske torbe, kao i oprema od nepromočivog materijala za lov, ribolov i planinarenje. FOTO: UIKS, Agencije i portali

Categories: Društvo

Leave a Reply