Sport

KK Partizan podržao promene u JSD

„Od dolaska Ostoje Mijailovića na mesto predsednika našeg kluba, organizaciona i finansijska situacija u klubu je neuporedivo bolja. Od oktobra 2017. godine do danas funkcionišemo bez ikakvih poteškoća, a ogledalo rada je i trenutni sastav našeg prvog tima, odnosno sastav našeg stručnog štaba na čelu sa Željkom Obradovićem”, navodi se u saopštenju kluba, javlja Beta.

Ranije danas Agencija za privredne registre (APR) saopštila je da je Mijailović i zvanično upisan kao predsednik JSD Partizan.

Skupština JSDP trebalo je da se održi u ponedeljak, ali je došlo do haosa na stadionu u Humskoj, nakon što su pobedu proglasili dosadašnji predsednik Milorad Vučelić i Mijailović.

Košarkaški klub Partizan je izrazio podršku i novim članovima Uprave JSDP.

„Istovremeno, klub izražava podršku svim članovima nove Uprave JSD Partizan, od predsednika Ostoje Mijailovića, Željka Obradovića, Marka Nikolića, Željka Tanaskovića i svih ostalih, sa željom da dešavanja na poslednjoj Skupštini ostanu u prošlosti i da svi klubovi našeg sportskog društva kao jedan rade u smeru oporavka i prosperiteta klubova JSD Partizan”, dodaje se u saopštenju

Categories: Sport

Leave a Reply