Sport

AKTUELNO: Vučelić i Mijailović se proglasili predsednikom JSD Partizan

Veliki sukob, napuštanje sednice i na kraju toliko čekane Skupštine JSD Partizan oba kandidata za mesto predsednika Milorad Vučelić i Ostoja Mijailović proglasili su pobedu.

Pre početka sednice došlo je do burnih scena. To je rezultiralo napuštanjem sednice od strane jednog od kandidata Ostoje Mijailovića. Prvi čovek košarkaškog kluba na ovaj potez se odlučio pošto navodno generalni direktor fudbalskog kluba Miloš Vazura nije dozvolio delegatima četiri kluba da uđu, jer navodno ne poseduju odgovorajuća ovlašćenja, a navodno je izbačen delegat gimnastičkog kluba zbog korišćenja mobilnog telefona.

– Mislim da nije fer i pošteno. Miloš Vazura kao predstavnik fudbalskog kluba odlučuje ko može, a ko ne može da uđe – rekao je Mijailović na izlasku sa stadiona.

U međuvremenu grupa oko Ostoje Mijailovića otišla je u prostorije teniskog kluba i održala sednicu na osnovu prisustva 52 od ukupnog broja od 88 delegata. Na toj sednici prvi čovek košarkaškog kluba izabran je za predsednika. Takođe među članovima Upravnog odbora koje je Mijailović predložio i koji su ga navodno podržali su Marko Nikolić, Filip Filipović, Đorđe Višacki koji bi trebalo da bude zamenik predsednika UO.

Sa druge strane tamo gde je prvobitno zakazana sednica održana je u krnjem sastavu i novi mandat dobio je dosadašnji predsednik Milorad Vučelić. On je istovremeno i predsednik fudbalskog kluba, za koji je Mijailović rekao da nema ambiciju da se i tamo kandiduje za predsednika. Izvor-foto: Agencije i portali,sportske.net, partisan.rs

Categories: Sport

Leave a Reply