Sport

I TO SE DOGADJA: Neverovatne scene vidjene su u Nemačkoj gde dogovoreni autobus nije došao po košarkaše Slovenije

Ni Nemačka nije više zemlja bez gafova. U to su se uverili košarkaši Slovenije koji su u Nemačku stigli kao aktuelni prvaci Evrope. A već prvog dana nisu bili tako tretirani, ili nisu uopšte bili tretirani.

Na parketu su Dončić i saigrači svoje napravili s važnom pobedom protiv Litvanije, no pre toga su doživeli neugodno iskustvo. Organizator je zaboravio na njih – nije bilo autobusa ispred hotela, pa su u dvoranu otišli taksijima.

Autobus je slovenačke košarkaše trebao odvesti u 15.30 sati ispred hotela u dvoranu Lanxess, u kojoj se igraju utakmice grupe B Evropskog prvenstva. Uzalud su ga čekali, no nakon petnaestak minuta vodstvo Košarkaškog saveza Slovenije odlučilo je da pozove taksi za sve igrače.

„Kad je autobus kasnio dva-tri minuta, i dalje nam je bilo smešno. Kad ga nije bilo 15, 20 minuta, više nije bilo tako smešno. Teško smo pozvali taksi. To je poremetilo rutinu pojedinih igrača. Utakmica je bila važna, ali mi smo postajali sve nervozniji zbog autobusa. Verujem da se to nije dogodilo namerno, ali nadam se da će to biti i zadnji put“, rekao je Edo Murić  medijima o neugodnom događaj. Izvor-foto:Agencije i portali

Categories: Sport

Leave a Reply