Sport

ČUDO OD DEVOJČICE: Hrabra Tara oduševila svet

Devojčica (13) koja je svojim skokom sa starog mosta u Mostaru oduševila javnost u svetu, BiH, ali i šire prostore Balkana zove se Tara Vesić. S Norveškom i Mostarom, kako se iznosilo nakon objave njenog hrabrog skoka sa Mostarskog starog mosta na društvenim mrežama, nema nikakve veze!

Tara živi u Beogradu, a s mamom Natašom je doputovala u Mostar, jer joj je želja bila da uživo gleda takmičenje Red Bull Clif Diving, koje je održano proteklog vikenda.

Ekipa Srpskainfo je pronašla Taru i njenu mamu, baš, na Starom mostu u Mostaru, s kojeg joj je, kako nam je ispričala bio veliki izazov skočiti.

– Htela sam skočiti sa Starog mosta, jer sam već skakala s većih visina od 17 metara i bio mi je izazov skočiti s visine od 23 metra. Bilo je malo čudno, ali nisam se uplašila. Bila sam srećna kad sam izašla iz vode i svi su me tapšali. Videla sam da su snimak mog skoka objavili brojni mediji i jako sam ponosna – ispričala je ova hrabra devojčica.

Tara će uskoro krenuti u osmi razred osnovne škole, a već sedam godina je članica Kluba za skokove u vodu Čukarički, gde vredno trenira. Želja joj je jednog dana, kako je otkrila, da se okuša u takmičenju na Red Bull skokovima.  Prvi put sam uživo gledala te skokove i fascinirana sam. Žao mi je što nisam znala da je legendarni Orlando Duke u Mostaru održao trening kamp, jer bih se priključila – rekla je ova devojčica. U Mostaru je prvi put i ne krije oduševljenje njegovim lepotama. Izvor: Srpskainfo

Categories: Sport

Leave a Reply