Sport

DRUGI PIŠU: Sud u Lozani kaznio Novicu i Stanislava Tončeva

Kako javljaju Agencije i portali i kako je objavljeno na sajtu FSS-a Arbitražni sud za sport u Lozani (CAS) potvrdio je kazne izrečene Novici Tončevu i Stanislavu Tončevu od strane nadležnih organa Fudbalskog saveza Srbije i ujedno je odbio kao neosnovane žalbe Novice Tončeva i Stanislava Tončeva protiv odluka nadležnih organa FSS.

Odluke su konačne, bez mogućnosti dalje žalbe. Arbitražni sud u Lozani je takođe naložio da Novica Tončev i Stanislav Tončev Fudbalskom savezu Srbije nadoknade sve troškove arbitražnog postupka vođenog pred CAS-om. Pored toga Novica Tončev i Stanislav Tončev dodatno će morati da plate po 2000 švajcarskih franaka Fudbalskom savezu Srbije kao nadoknadu za deo pravnih i drugih finansijskih obaveza. Odluke su konačne, bez mogućnosti dalje žalbe, pa ostaje na snazi da je Novica Tončev udaljen iz fudbala na devet meseci, a Stanislav na šest.

FSS je u navedenim arbitražnim sporovima zastupala advokatska kancelarija Zorana Damjanovića iz Beograda, dok je suprotnu stranu u sporu zastupala advokatska kancelarije Miće Petkovića iz Beograda, a sve kako je navedeno u odlukama CAS-a koje se nalaze u prilogu ove vesti.Izvor: FSS

Categories: Sport

Leave a Reply