Društvo

FOTO DANA: „KLINCI, LEPO SE PROVEDITE, AKO NEŠTO ZATREBA – TU SAM“ – Željko Mitrović rekao je svojim klincima, nakon što ih je petnaestu godinu za redom poslao na letovanje!

Deca bez roditeljskog staranja, iz ukupno četrnaest ustanova, ovog leta uživaće na moru.

Željko Mitrović  vlasnik Pink Media Group, sada već petnaestu godinu za redom šalje klince bez roditeljskog staranja na letovanje. Obzirom da tradicija traje deceniju i po, jasno je da je u pitanju čvrsta veza između  Željka i mališana i da se i jedna i druga strana raduju svakom susretu, ali i prilici za lepše detinjstvo koja znači klincima, ali i Mitroviću koji želi da im to omogući. Ovog leta, klinci idu na more u dve ture. Prva tura je krenula na more 1.07. i deca iz šest domova su se skupila na dva zborna mesta – u „Dečijem selu“ u Sremskoj Kamenici i u „Vaspitno-popravnom domu“ u Kruševcu. Druga tura kreće iz Beograda, 8.07. iz Zvečanske , gde će se okupiti mališani iz svih sedam beogradskih domova. Obe ture mališana biće smeštene u hotel „Delfin“ u Bjeloj.

Vlasnik ružičaste imperije, Željko Mitrović, i ovoga puta ispratio je svoje klice na letovanje i podelio im, kao i uvek, džeparac za put i naravno budžet za vodene sportove.IZVOR: PINK.RS, FOTO: INSTAGRAM.COM/Ž. MITROVIĆ

Categories: Društvo

Leave a Reply