Hronika

Razotkrivanje strašnog zločina u Velikom Trnjanju kod Leskovca

Na sahrani Biljane S., došlo do još jedne tragedije – vidno potresen rođak pao nasred pogreba i preminuo. Naime, na sahranu Biljane S. koja je ubila pa zabetonirala supruga Ivana S. I izvršila samoubistvo, došao je veliki broj meštana ovog ali i susednih sela. Svi su bili potreseni, medjutim, iznenada je preminuo i jedan njen rođak star oko 70 godina.

Njemu je iznenada pripala muka, slošilo  mu se na ispraćaju pa je pao na zemlju nasred pogreba. Prema kazivanju rodjaka i prijatelja svi su skočili da mu pomognu, zvali su i Hitnu pomoć. Lekari Hitne pomoći pokušali su da reanimiraju i ožive nesrećnog čoveka, ali nažalost nisu uspeli. Prema nezvanicnim informacijama on je doživeo infrakt“Meštanin podseća da je posle sahrane usledio drugi šok, jer je u kuću došla policija i otkrila telo Biljaninog supruga Ivana koga niko nije video tri godine.

Podsetimo, Biljana S. je navodno ubila, a zatim zabetonirala supruga Ivana S. u šupi u svojoj porodičnoj kući u selu kod Leskovca. Pre nekoliko dana izvršila je samoubistvo, a juče je sahranjena. Nakon sahrane je otkrivena jeziva istina. Na umrlici Biljane Stojanović, žene koja je pre nekoliko dana pronađena mrtva u pomoćnoj zgradi u svom dvorištu u selu Veliko Trnjane kod Leskovca, kao ožalošćen naveden je njen suprug Ivan Stojanović, za koga je na dan njene sahrane otkriveno da ga je ona ubila i zabetonirala?! Biljana je, kako se za sada veruje, izvršila samoubistvo trovanjem. Nakon njene sahrane, koja je održana juče u ovom selu, policiju je pozvao jedan policajac i rekao im da se telo njenog supruga Ivana nalazi u kući. Sumnja se da je u pitanju mladić, koji je s Biljanom bio u emotivnoj vezi.

Policija je nakon Biljanine sahrane upala u porodičan dom Stojanovića, zapečatila ga i počela potragu. Tada je pronađena zabetonirana glava muškarca, za kog se veruje da je u pitanju njen suprug Ivan o kom niko ništa nije znao više od tri godine, jer je Biljana svima pričala da živi i radi u Rusiji! U trenutku kada je porodica štampala umrlicu za Biljanu, duboko potreseni zbog njene smrti, mislili su da je samoubistvo izvršila baš zato što joj supruga godinama nema i da više nije mogla da izdrži… Nisu ni slutili da će policija sada sumnjati da je upravo ona još pre tri,četiri godine ubila svog supruga i njegovo telo zabetonirala u dvorištu! Istraga ovog zločina, koji je duboko potresao Srbiju, još je u toku.

Categories: Hronika

Leave a Reply