Hronika

LESKOVAC: Pronađen leš zaliven u beton

U podrumu kuće u selu Veliko Trnjane kod Leskovca u kojoj je juče pronađeno beživotno telo tridesetosmogodišnje B. S. iz Velikog Trnjana, je po dojavi policiji pronađen leš zaliven u beton, potvrđeno je u PU Leskovac. Leš je pronađen kasno nocas, naložena je obdukcija, uviđaj je u toku i biće nastavljen danas. Još uvek se ne zna o čijem lešu se radi, medjutim, opravdano se sumnja, s obzirom da se nezvanično saznaje da je reč o telu supruga ove žene, a sumnja se da ga je ubila ona zajedno sa svojim ljubavnikom još pre tri godine i zalila betonom što je, kako se navodi naš izvor, on večeras i ispričao policiji.

“Ona je lagala veoma uspešno porodicu i decu kako je on otišao da radi negde u inostranstvu i da se ona čuje sa njim. Nakon što se, kako se sumnja nezvanično, sama ubila, ljubavnik je otišao u policiju i sve priznao.

Beživotno telo B. S. pronadjeno je juče u pomocnoj zgradi u dvoristu njene kuce, a njen nestanak je pre nekoliko dana prijavila porodica. Valja, medjutim, naglasiti, takođe, da je naložena obdukcija i njenog tela kako bi se utvrdio uzrok smrti. Istraga je u toku.

Categories: Hronika

Leave a Reply