Sport

FINALE ABBA LIGE: ‘’Tako je moralo biti…’’ Jedna izuzetno neprijateljska serija…

Košarkaši  Crvene zvezde osvojili  su prvo mesto u ABA ligi, pošto su u odlučujućoj utakmici finala pobedili Partizan sa 80:77.

Američki košarkaški trener i novinar Fren Frašila ostao je zaprepašćen slikom iz Pionira.

Frašila je na društvenim mrežama prokomentarisao navijače na tribinama hale „Aleksandar Nikolić“ tokom majstorice između Crvene zvezde i Partizana i zaključio da je publika na najžešćim NBA mečevima „vrtić“ u odnosu na, u ovom slučaju, Delije.

„Prijatelj mi je poslao sliku sa pete utakmice između Partizana i Crvene zvezde. To je jedna izuzetno neprijateljska serija. Poluvreme je i sudije su odbile da se vrate na teren. Zbog ovoga utakmice kao što su Djuk – Karolina i Voriorsi – Seltiksi izgledaju kao odmor u vrtiću“, napisao je Frašila.

Početak drugog poluvremena kasnio je pošto se praznio de partera blizu tunela kuda sudije izlaze na teren. U više navrata tokom prvog poluvremena, ali i za vreme pauze navijači su pozivani da ne ubacuju ništa na teren.

Posle nešto više od tri minuta igre u trećoj četvrtini, meč je prekinut. Posle nekoliko sudijskih odluka zbog koje su protestovali igrači i klupa Crvene zvezde, navijači su sa tribina počeli da ubacuju razne predmete na teren. Dok posle dogadjanja na finalnim utakmicama ABBA lige gore i bruje drustvene mreze sirom sveta mozda o svemu najbolje govori komentar: ‘’Tako je moralo biti…’’

Categories: Sport

Leave a Reply