Društvo

LESKOVAC: Grad će biti domaćin Regionalnog takmičenja ‘’Sport u policiji’’

Leskovački savez sportova i Policijska uprava Leskovac, 18. juna, će  biti domaćini i organizatori regionalnog takmičenja za podrućje južne Srbije, na kome će učestvovati najbolje ekipe i pojedinci iz policijskih uprava Leskovac, Niš, Vranje, Pirot i Prokuplje, i to u futsalu, basketu, odbojci, atletici, džudou i streljaštvu.

U organizaciji Leskovačkog saveza sportova i Policijske uprave Leskovac, u našem gradu je održano okružno takmičenje, u okviru akcije „Sport u policiji“.

Na takmičenju u futsalu učestvovalo je čak 6 ekipa, a pobednik je tim koji nastupao pod imenom Policijske uprave Leskovac i koji je pobedom u finalu, u duelu sa ekipom OKP, izborio plasman u narednu rundu, na takmičenje u okviru regiona južne Srbije. U basketu 3×3, najbolja je bila ekipa Policijska stanica “Jug”.

Veliku pomoć u organizaciji ove akcije Leskovačkom savezu sportova i PU Leskovac pružili su Sportsko-rekreativni centar „Dubočica“, Fudbalski savez Jablaničkog okruga, Gradski fudbalski savez Leskovac i Regionalni košarkaški savez Južne Srbije.

Categories: Društvo

Leave a Reply